Trainingen

Steasy geeft freestyle snowboard trainingen door heel Nederland. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar snowboard niveau wilt verbeteren. Steasy richt zich hier vooral op het Freestyle snowboarden. De indoor sneeuwhallen zijn perfect om de basis van het freestyle snowboarden te trainen. Het hele jaar door goede omstandigheden en geen last van slecht weer of weinig sneeuw zorgt ervoor dat het springen van kickers (schansen) en het riden van boxen en rails zeer goed te trainen is. In de winter is Snowworld Zoetermeer is de vaste thuis basis van Steasy. En in de zomer is dat Snowplanet in spaarnwoude. 


Freestyle snowboard training

Steasy geeft freestyle snowboardtrainingen door heel Nederland. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar snowboard niveau wilt verbeteren. Steasy richt zich hier vooral op het Freestyle snowboarden. Indoor sneeuwhallen zijn perfect om de basis van het freestyle snowboarden te trainen. Het hele jaar door goede omstandigheden en geen last van slecht weer of weinig sneeuw zorgt ervoor dat het springen van kickers(schansen) en het riden van boxen en rails zeer goed te trainen is. Snowwworld Zoetermeer is de vaste thuis basis van Steasy.

Lees meer ›

schuimbak

Trampoline training

Omdat Steasy van mening is, dat een goede fysieke conditie ontzettend belangrijk is voor het freestyle skiën, verzorgen we meerdere keren in het jaar freestyle trampoline trainingen. Deze trainingen zijn gericht op het verbeteren van je freestyle skills. Ook is het een preventieve training, gericht op het voorkomen van blessures. Trics kunnen geoefend worden op een veilige manier door, gebruik te maken van trampoline's, valkuilen (schuimbakken) en zachte landingsmatten. Daarnaast is er ook veel aandacht voor coördinatie, oriëntatie, uithoudingsvermogen en lenigheid.

Lees meer ›